Pultszkennerek

Pultszkennerek


A teljes kínálatunk megtekintéséhez látogasson el webáruházunkba:   www.vonalkodaruhaz.hu  

Zebra DS9308 prezentációs szkenner

A Zebra Technologies 2019. őszén mutatta be a legújabb prezentációs vonalkódolvasó családját, a DS9300-as sorozatot, mely a nagy sikerű DS9208 modellek utódja. A kategóriában kiemelkedő olvasási teljesítmény az élvonalba helyezi az 1D és 2D kódokkal is megbirkózó area imager eszközt, alkalmassá téve arra, hogy bármilyen kiskereskedelmi egységben hatékonyan segítse a dolgozók munkáját. Az eszköz kézbe véve és pultra helyezve is használható.

A Zebra DS9300-as széria a szoftveres támogatással karöltve nemcsak a fürgeség, hanem pontosság szempontjából is a legkiválóbb minőséget nyújtja. A sérült, fakó vagy rossz nyomatminőségű kódokkal is elboldogul, valamint a fényes címkékre nyomtatott vagy mobiltelefonok, tabletek kijelzőjén megjelenített vonalkódok beolvasása sem okoz neki megoldhatatlan problémát.

A DS9308 ezen felül széleskörű kompatibilitást is kínál, az összes ismert 1D vonalkódot (Code 39, Code 128, UPC/EAN, stb.) fel tudja dolgozni, de a lényegesen nagyobb kapacitás miatt egyre közkedveltebb 2D kódok (PDF417, DataMatrix, QR-kód, Micro QR, stb.) túlnyomó többségénél sem ütközik semmiféle nehézségbe.

A Zebra DS9308 2D vonalkódolvasó multi-interfészes kialakításának köszönhetően az eszköz üzembe helyezése gyerekjáték! Az USB, billentyűzet (Keyboard Wedge), RS-232 és RS-485 (IBM) csatlakozási módok között könnyedén, a kábel cseréjével lehet váltani, az olvasó automatikusan érzékeli, ha megváltozik az interfész, így a beállításokkal sem kell vesződnie, az eszköz azonnal üzemkész.

Méret: (ma/szé/mé)
145 * 86 * 83 mm
Súly:
318 g
Állvány:
nincs
Interfész:
Multi-interfész(USB, USB-HID, PS2, RS232, RS485)
Ütésállóság:
Ellenáll az 1,5 m-ről történő leejtésnek kemény felületre
Olvasási technológia:
2D Area Imager
Olvasási távolság:
Kód típustól függően 0-635 mm
Kamera felbontása:
1280x800 pixel
Olvasás visszajelzése:
Hang és ledes fényjelzés
Támogatott kódok:
Minden elterjedt 1D és 2D vonalkódot olvas
Garancia:
3 év, mely kábeltörésre nem vonatkozik!

Datalogic Cobalto CO5300 omnidirekcionális lézerszkenner

A Datalogic Cobalto CO5300-as kategóriájában kiemelkedő olvasási képességekkel rendelkező omnidirekcionális (irányfüggetlen) lézerszkenner. Az irányfüggetlen olvasást lézer optika biztosítja, mely segítségével az eszköz 20 vonallal és másodpercenkénti 1500 olvasással pásztázza az előtte elhaladó kódokat, ezzel kategóriájában a leggyorsabb és mozgásra a legkevésbé érzékeny szkenner.

Kis súlyával, robusztus felépítésével és egyedülálló megjelenésével a kis élelmiszerboltoktól, a ruházati üzleteken át, az exclusive stílusú kereskedelmi egységekig mindenhol megállja a helyét.

A felhasználót segíti az olvasó elején elhelyezkedő elegáns kék fénygyűrű, mely sikeres olvasás esetén zöld színre vált - így akár hangos környezetben is meggyőződhetünk a művelet befejezéséről - továbbá szintén a sikeres olvasást jelzi a beépített polifonikus hangszóró.

Méret:
99 * 110 * 150 mm
Súly:
440 g
Állvány:
Egybeépítve
Interfész:
Multi-interfész(USB,RS 232 (soros),PC AT-PS2 billentyűzet
Ütésállóság:
Ellenáll az 1,2m-ről történő leejtésnek is; IP30
Olvasási technológia:
Omnidirekcionális lézer
Olvasási sebesség:
1500/sec
Olvasási távolság:
Kód típustól függően 0-275 mm
Fényforrás:
650 nm vörös fény
Olvasás visszajelzése:
Hang és fény jelzés
Támogatott kódok:
Valamennyi 1 dimenziós kódot felismeri
Garancia:
3 év, mely kábeltörésre nem vonatkozik!

Honeywell Orbit 7120 omnidirekcionális lézerszkenner

A Honeywell (Metrologic) Orbit egy agresszív olvasási képességekkel rendelkező omnidirekcionális (20 lézeres) vonalkód olvasó.

Kis súlyával, robusztus felépítésével, az Orbit "kicsi, de erős" nagy teljesítményű berendezésnek számít. Olyan alkalmazási területekre tervezték, ahol az elhelyezési terület minimális, ezáltal ideális eszköznek számít a vegyesboltokban, italkereskedésekben, patikákban, shopokban. Az Orbit ergonomikus formája azt is lehetővé teszi, hogy nagy méretű, vagy súlyú áruk esetében egyszerűen kézbe véve kézi szkennerként alkalmazzák. Jól látható fényes, nagy méretű lézermintájával az Orbit nagy első olvasási arányt biztosít. Az olvasófej 30°-ban dönthető vertikálisan, ezáltal rugalmasan beállítható a különböző méretű tárgyaknál jelentkező ideális olvasási pozíciókba. Az Orbit szabadalmaztatott 20 vonalas lézermintával rendelkezik, sebessége 1200 scan/sec. Ezek a tulajdonságot anélkül biztosítanak nagy teljesítményt az Orbitnak, hogy a méretét növelni kellene. Az Orbit könnyen konfigurálható az eltérő alkalmazási igényekhez. Az akár felhasználó által is cserélhető interfész kábel, az adatszerkesztési, adatértelmezési funkciók az Orbit alapszolgáltatásai között találhatók.

Méret:
150 * 105 * 102 mm
Súly:
400 g
Állvány:
Egybeépítve
Interfész:
Multi-interfész(USB,RS 232 (soros),PC AT-PS2 billentyűzet
Ütésállóság:
Ellenáll az 1,2m-ről történő leejtésnek is
Olvasási technológia:
Omnidirekcionális lézer (20 lézer)
Olvasási sebesség:
1120/sec
Olvasási távolság:
Kód típustól függően 0-250 mm
Fényforrás:
650 nm vörös fény
Olvasás visszajelzése:
Hang és fény jelzés
Támogatott kódok:
Valamennyi szabványos 1 dimenziós kódot felismeri
Garancia:
3 év, mely kábeltörésre nem vonatkozik!

Zebra DS7708 omnidirekcionális pultszkenner

A Symbol (Zebra) DS7708 pultra szerelhető omnidirekcionális (irányfüggetlen) vonalkódolvasója, rendkívüli olvasási sebességével kiváló választás a közepes és nagy forgalmú kereskedelmi egységek részére.

A Symbol DS7708 POS pultszkenner tervezésénél nagy hangsúlyt helyeztek arra, hogy hosszú távon bírja az intenzív, kemény igénybevételt. Gyakorlatilag bármilyen vonalkódot leolvas függetlenül attól, hogy nagy sűrűségű, roncsolódott, koszolódott, vagy épp fólia alatti. A mobilra letöltött hűség-, vagy pontgyűjtő kuponokat, beszállókártyákat vagy jegyeket a telefon képernyőjéről is könnyedén felismeri. Kiegészítő USB portjára könnyedén csatlakoztatható kézi vonalkódolvasó, így a nagyméretű nehezebb tárgyakat nem kell a pultra helyezni.

Az PRZM intelligens képalkotó technológia gyors és pontos olvasást biztosít, akár napfényben is, miközben javítja a termelékenységet, ezáltal csökkenti a várakozási időt a vásárlóknak a pénztárnál. A Symbol DS7708 prezentációs szkennerbe épített SE4710-es imager egyszerűen csak teszi a dolgát! 50%-al nagyobb területről olvassa a kódokat, mint a DS9208, de gyorsabban és pontosabban ismeri fel a mozgásban lévő kódokat is, mint a megszűnt lézeres optikával gyártott LS7708.

Méret:
143 * 149 * 97 mm
Súly:
500 g
Állvány:
nincs
Interfész:
USB; RS 485 (soros); RS 232 (soros); PC AT-PS2 billentyűzet;IBM 46XX
Olvasási technológia:
2D Area Imager
Kamera felbontása:
1280x880 pixel
Olvasási távolság:
Kód típustól függően 0-254 mm
Fényforrás:
2 db 660nm LED
Olvasás visszajelzése:
Hang és fény jelzés
Támogatott kódok:
1D és 2D kódok
Garancia:
3 év, mely kábeltörésre nem vonatkozik!

Megjegyzések:

  • Az árak az áfát nem tartalmazzák!
  • A fenti árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás jogát fenn tartjuk.