JUTA-Raktár

Kasszarendszerek
JUTA-Soft Online POS


Rövid programismertető

A JUTA-Soft Kft Online rendszereit az új törvényi szabályozások, a modern értékesítés automatizálódása és az ennek kapcsán felmerülő új vásárlói igények hívták életre.

Kassza rendszerereink különböző hardverkonfigurációkat tesznek lehetővé, melyet a felhasználó igényeinek, szükségleteinek megfelelően lehet összeállítani, melynek végeredményeként egy könnyen kezelhető, az eladási műveleteket gyorsan, gördülékenyen lebonyolító rendszer birtokába kerül a felhasználó. Kasszarendszereinkkel jelentős mértékben növelheti az értékesítés hatékonyságát, annak ellenére, hogy a kiépítése nem igényel komoly befektetést.

Az Online POS rendszerünket leginkább azoknak ajánljuk, akik dizájnos modern kinézetre, vagy érintőképernyős használatra vágynak, de mindenki számára jó megoldás lehet, aki egy könnyen kezelhető jól működő rendszert szeretne. A rendszer alkalmas a nagyobb forgalmú üzletek számára (pl.: élelmiszer üzletek, nagyobb forgalmú Nemzeti Dohányboltok, aprócikk üzletek) vagy olyan helyekre ahol fontos a modern kinézet (üzletházak, bevásárlóközpontok), de olyan helyekre is, ahol a szűk hely miatt nem tudnak elhelyezni külön monitort és számítógépet. Mivel a rendszer egyszerűsített számlát is képes kiállítani, azon üzletek számára is ajánljuk, ahol sok az ÁFA-s számla igény és nem akarnak külön nyomtatót használni erre a célra (pl.: Papír-írószerüzletek).

Rendszereink a Nemzeti Dohányboltok és trafikok számára is tökéletes választást jelenthetnek, mivel nyugtát és számlát is tudnak kiállítani, tudják kezelni az azonos kódon szereplő különböző termékeket és az egy termékhez kapcsolódó különböző árakat is. Az NDN Zrt. által hitelesített háttérprogramunkkal összekapcsolva, az NDN felé történő adatszolgáltatást is el tudja végezni a rendszer.

Rendszereink a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központnak (NTAK) is tudnak vendéglátói adatot szolgáltatni, így kisebb büfék, kávézók és cukrászdák számára is megfelelő lehet.

A program úgy lett kialakítva, hogy billentyűzettel, egérrel, és érintőképernyővel is teljes mértékben használható legyen, így minden felhasználói igényt ki tud elégíteni. A billentyűzettel és vonalkód olvasóval összekapcsolt rendszer rendkívül gyors eladást tesz lehetővé, így elkerülhetőek a hosszú sorok és az elégedetlen vásárlók.


A kasszarendszer jellemzői

Érintőképernyős eladási felület
Kis méret, esztétikus megjelenés A POS terminállal kiépített rendszer kis helyet foglal el. Dizájnos modern megjelenése alkalmassá teszi exkluzív üzletekben való használatra is.
Nagyszámú kiegészítő A rendszerhez csatlakoztathat kasszafiókot, vonalkódolvasót, pultszkennert és digitális mérleget is.
Gyors nyomtatás A rendszerbe épített adómemóriás hőnyomtató, gyors nyomtatást tesz lehetővé, mely automatikus papírvágással és könnyített papírbefűzéssel egészül ki.
Tág felhasználási lehetőség A számítógépes program miatt a kaszarendszer sokkal szélesebb körű felhasználási területet tesz lehetővé, mint a kiskasszák.
Pl.: cikktörzs használata, kedvezmények adása, korábbi bizonylatok visszanézése, zárások feladása könyvelésnek, stb.
Könnyen használható kezelőfelület A program felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik. Érintőképernyővel, egérrel és billentyűzettel is teljes mértékben vezérelhető.
Könnyű kezelhetőség, gyors eladás A billentyűzettel és vonalkód olvasóval összekapcsolt rendszer rendkívül gyors eladást tesz lehetővé, így elkerülhetőek a hosszú sorok és az elégedetlen vásárlók.
Számla készítés A kasszarendszer lehetővé teszi egyszerűsített számla nyomtatását külön nyomtató nélkül.
Kedvezmény kezelés A program többféle kedvezménytípust is kezel: tétel kedvezmény, részösszeg kedvezmény, vevő kedvezmény, 2+1 kedvezmény, mennyiségi kedvezmény, pontgyűjtés.
Telefon feltöltés A programban lehetőség van mobiltelefon egyenleg feltöltésre is az IPS rendszerén keresztül.

A kasszarendszer felépítése

JUTA-Soft Online POS A118

Kassza elemei:

Nagykassza kapcsolat esetén: Az alábbbi adómemóriás nyomtatók valamelyikével összekötve, vevőkijelzővel:
BBOX AEE ADELE (A118)
FISCAT SUPER FP MAX80 (A234)
MS-FREEPOS (A282)
MSCP-JOKER(A298)
Kiskassza kapcsolat esetén: Az alábbbi pénztárgépek valamelyikével összekötve:
SAM4S (NR-240, NR-300, NR-440)
MICRA JOTA (Korlátozott kapcsolat)
EURO FLEXY (Csak a gyűjtők kerülnek átküldésre)
FISCAT (Csak a gyűjtők kerülnek átküldésre)
Kassza program: JUTA-Soft Online POS
Számítógép: A kor igényeinek megfelelő PC konfiguráció.
Monitor: 17" vagy nagyobb monitor (minimum 1024*768 felbontás). Érintőképernyős használat esetén olyan monitor kell, amely támogatja ezt az üzemmódot.
Operációs rendszer: Windows 10 vagy újabb
Vonalkód olvasó: Zebra vagy Datalogic vonalkódolvasó
Mérleg: Opcionálisan csatlakoztatható a rendszerhez (CAS mérlegek)

A háttér (backoffice) rendszer elemei:

Háttér program: JUTA-Kisker vagy JUTA-Raktár kiskereskedelmi raktárkészlet nyilvántartó program
Számítógép: A kor igényeinek megfelelő PC konfiguráció.
Monitor: 17" vagy nagyobb monitor
Operációs rendszer: Windows 10 vagy újabb
Vonalkód olvasó: Zebra vagy Datalogic vonalkódolvasó

Képek a programból