Hardver

Szoftvereinkhez ajánlott hardver eszközök


Számítógép konfigurációk

Intel Core i3 Számítógép konfiguráció
GigaByte Alaplap, Integrált video kártya, 240 GB SSD, 8 GB RAM, Bill.+ mouse

Intel Core i3 Számítógép konfiguráció - Kisméretű tégla házban
GigaByte Alaplap, Integrált video kártya, 240 GB SSD, 8 GB RAM, Bill + Mouse

Használt márkás gépek
pl.: Intel Core 2 Duo 3Ghz, 4GB Ram, 240GB SSD, Cd-Rom ,Alaplapi hangkáya, USB, Gigabit ethernet


Monitorok

22" LCD LED monitor
ACER, LG, Samsung, 3 év garanciával

17" LCD LED Touch Screen monitor
LG érintőképernyős üzleti monitor, 2 év garanciával

15" LCD LED Touch Screen monitor
LG érintőképernyős üzleti monitor, 2 év garanciával


A4-es nyomtatók

Tintasugaras nyomtatók
Professzionális színminőségű dokumentumokat és lenyűgöző marketinganyagokat nyomtathat a lézernyomatókhoz képest akár 50%-kal alacsonyabb oldalankénti költséggel.

Multifunkciós tintasugaras nyomtatók
A szolgáltatások teljes körével ellátott All-in-One készülékek professzionális színes dokumentumokat biztosítanak a lézernyomtatók oldalköltségének akár a feléért. A sokoldalú nyomtatási, faxolási, beolvasási és másolási funkciókkal hatékonyan végezhet el nagy volumenű nyomtatási feladatokat is.

Laser nyomtatók
A hatékony munkavégzésre tervezett kompakt lézernyomtatókkal mindig egyenletes és professzionális minőségű dokumentumokat nyomtathat.

Multifunkciós laser nyomtatók
A hatékony munkavégzésre tervezett, multifunkciós készülékekkel professzionális minőségű dokumentumokat nyomtathat, továbbá beolvasást és másolást is végezhet.


Blokknyomtatók

EPSON TM-T20 hőnyomtatós blokknyomtató
Az egyszerűen telepíthető és karbantartható, kedvező árú TM-T20 készülék minden jelenlegi operációs rendszert támogat. A beépített tápegység, a tápkábel, a csatlakozókábel és a fali konzol révén teljes POS megoldást kap egyetlen dobozban. A jó minőségű, megbízható és kedvező áron megvásárolható készülék tökéletesen illeszkedik bármilyen kiskereskedelmi egységbe.

SAMSUNG SRP-350 hőnyomtatós blokknyomtató
Az SRP-350 a Samsung egyik leggyorsabb hőpapíros nyomtató modellje. A nyomtatási sebessége 150mm/mp. Helytakarékos(kisméretű, falra szerelhető), Könnyen használható. Papírbefűzés támogatásának módja:D&P (Drop and Print) "dobd-bele-és-nyomtass!"

Birch CP-Q1T hőnyomtatós blokknyomtató
A tajvani Birch CP-Q1UN USB+LAN csatlakozású hőnyomtató. Rendkívül gyors, könnyedén nyomtathatók vele a karakterek mellett vonalkódok (pl. QR kódok) illetve grafikus ábrák is. Helytakarékos kialakítású, falra is felszerelhető blokknyomtató. Kiváló nyomtatási teljesítmény, egyszerű papírbetöltés és bármilyen rendszerhez való problémamentes csatlakoztatás jellemzi.